Om Oss

Om Oss

Om Oss

Om Tandläkaren på Torp

Tandläkaren på Torp slog upp dörrarna sommaren 2020, som det visade sig, mitt i pandemitider. Med de förutsättningarna till trots, har vi med hårt arbete, glatt humör, god tandvård och nöjda patienter, kunnat etablera oss i Uddevallaregionen med omnejd.

På mottagningen arbetar totalt mellan tio och femton personer. Vi är tre tandläkare, två tandhygienister och ett varierande antal tandsköterskor. De flesta av oss har arbetat lång tid med tandvård medan andra har mindre erfarenhet men kanske också nyare kunskap och ett annat sätt att se på saker och ting. Vi tror att blandningen av erfarenhet och entusiasm bidrar till att utveckla och driva vår verksamhet framåt så att vi kan ta hand om de som söker sig till oss på bästa tänkbara sätt.

Våra tre tandläkare, Anna Mikkelsen, Christian Westgerd och Haider Hussein har alla sin utbildningsgrund från Odontologiska institutionen, Göteborgs Universitet, en gedigen och internationellt erkänd utbildning. Vi utför själva de flesta typer av behandlingar och när vi känner att det krävs specialistkompetens så ordnar vi med det. En specialist inom käkkirurgi besöker oss ungefär en gång i månaden för att hjälpa till med olika typer av bedömningar och ingrepp.

En central del hos oss är den tandvård våra två tandhygienister erbjuder. Lite förenklat kan man säga att tandhygienisten skapar förutsättningar för dig själv att kunna bibehålla eller uppnå en god munhälsa. Många av de behandlingar som en tandläkare utför är beroende av de behandlingar som tandhygienisterna utför.

Med stort engagemang, noggrannhet och nyfikenhet ser vi fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans i vår verksamhet. Vi hjälper dig med din tandvård och munhälsa.

Välkommen!

Tandläkare
Haider
Tandläkare
Anna
Tandhygienist
Larisa
Tandsköterska
Angelica
Tandsköterska
Daniela
Tandläkare
Christian
Tandhygienist
Ulrika
Tandsköterska
Ingela
Tandsköterska
Fanny